مواد لازم:
بادمجان 5 عدد
سیر 1 تا 2 حبه
تخم مرغ 2 عدد
گردو آسیاب یا خرد شده 2 تا 3 ق غ
پودر سوخاری 1 تا 2 ق
نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم
روش تهیه:
بادمجانها را پس از شستن و خشک کردن با چنگال سوراخ کنید و روی شعله پخش با شعله متوسط گاز کباب کنید،بطوری که پوستش کاملا برشته و سیاه شود.
سپس گوشت بادمجان کباب شده را پس از سرد شدن با قاشق از داخلش بیرون بیاورید و در کاسه بریزید.تخم مرغها ،سیر رنده شده، ادویه جات و گردو و پودر سوخاری را اضافه کرده و خوب هم بزنید.در روغن کافی سرخ کنید.